maanantai 15. kesäkuuta 2020

Asunnon sisustusta

On tullut tässä muutaman kuukauden aikana sisustettua vähän asuntoa hienommilla tauluilla, koska olen tullut siihen päätökseen, että en varmasti muuta tästä asunnosta pois. Miksi pitäisi? Ja nää taulujen kiinnitykset on niin, että ekana pistetään seinään sellanen ihme tarra, jonka päälle tulee magneetti, jonka toinen puoli on myös tarra pintainen. Tämän tarran, kun kerran sijoittaa seinälle niin sitä paikkaa ei voi enään vaihtaa vaan "siinä on ja sitten pysyy" Tässä vielä kuvia tämän hetkisistä tauluista:





Paikka josta olen tilannut nämä on https://displate.com/ ja en voi kun vain suositella tätä paikkaa, koska täällä on niin paljon eri aiheisia tauluja. Varmasti löytyisi jokaiselle omia mieluisia. 

Mikä tämä Displate oikein on?
Displate on ainutlaatuinen metalli-taulu, joka on suunniteltu vangitsemaan ainutlaatuiset intohimosi. Mutta tuijottaminen on vain puoli hauskaa! Voit mukauttaa, kerätä ja järjestää niitä haluamallaan tavalla - niiden asentaminen vie vain 20 sekuntia ilman sähkötyökaluja, vaurioita tai turhautumista. Ehkä on vain parempi pistää kuvia suoraan tuolta sivulta. Uskon, että kaikki lukijani osaa sen verran englantia.









Itse olen huomannut näiden taulujen hyvät ominaisuudet: kestävät, terästä, kirkkaat värit, ykistyiskohtaisuus, laatu, taivutetut reunat, helppo asentaa, vaihtaa ja yhdistää.

Mutta ei muutakun ostelemaan ja sisustelemaan asuntoja💗👍

Ei kommentteja: